sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Oksinsaloja.com

Kaikki uudet suomenkieliset metsästysblogit ovat enemmän kuin tervetulleita. Oksinsaloja.com on kaiken lisäksi varustettu hyvällä huumorilla ja erinomaisilla kuvilla, riistaruokia unohtamatta. Juuri sellaisen haluaisin omanikin olevan.


Vasemmalta: E. Mäkinen Tikka M695 375Ruger johon myös 264WM piippu, Lincoln Premiere 12/89, Benelli M2,  Jalonen 6.5x47, Sako IV 458WM ja E. Mäkinen Tikka M690 458WM

Arttu aloittaa bloginsa dramaattisista tapahtumista:

"Vuoden 2011 lokakuun lopulla kävi ikävä sattumus kun kämppä paloi ja sen mukana mm. metsästysvälineet, päällä olevat vaatteet säilyivät, ja metästysreissu Saarenmaalle oli varattu kolmen viikon päähän. Tämän blogin tarinat alkavat tästä paloajankohdasta, aikaisemmat tapahtumat ovat kultaantuneita muistoja."


Blaserin D99 drillinki (2x20/9.3x62) ja Zeiss Classic Diatal 8x56 yhdistelmä

Tarina jatkuu uusien välineiden ja varusteiden hankinnalla, analyyttisellä ja mielenkiintoisella esittelyllä. Mukaan mahtuu metsästyskertomuksia ja ruuanlaittovinkkejä, siis kaikkea mukavaa luettavaa erästelyn tiimoilta.Suosittelen kaikille lämpimästi Oksinsaloja ja jos ihmettelet blogin nimeä, niin sieltä sekin selviää.


.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti