maanantai 18. maaliskuuta 2013

Osallistu villiruokareseptikilpailuunViimevuotiseen tapaan on taas aika laittaa hyvä kiertämään. Tällä kertaa arvotaan kunnolliset Zeiss CONQUEST HD 8x32 –katselukiikarit. Palkinnon arvo on huikeat 745 €, joten nyt todella kannattaa osallistua kisaan. Ilman Häijään Urheilutarvikkeen merkittävää panosta tällainen palkinto ei olisi ollut edes mahdollista.


Häijään Urheilutarvike on ehdottomasti Pirkanmaan paras ja monipuolisin erätarvikeliike. Vuosien aikana olen tehnyt siellä monet hyvät kaupat kalastus- ja metsästystarvikkeissa. Erätarvikkeiden lisäksi heidät tunnetaan laajemmallakin alueella asiantuntevana talviurheilu- ja pyöräilyvälinekauppana. Suosittelen lämpimästi käymistä paikan päällä Tupurlantie 4, Häijää. Puh. 020 742 9980 tai verkkokaupassa http://www.haijaa.fi.

Kilpailu on avoin kaikille tutuille ja tuntemattomille. Suoritan arvonnan 21.4.2013. Kilpailuun osallistuminen on ilmaista, mutta edellytyksenä on kirjoittaa alle kommenttikenttään villiruokaresepti. Reseptin ei todellakaan tarvitse olla mitenkään superfiini, ei edes omakeksimäsi. Ainoa ehto on, että ohje sisältää jotakin näistä: riistaa, kalaa, marjoja, sieniä tai villiyrttejä. "Foto ois kiva yllätys", eli kommenttiin voi halutessaan helposti liittää myös kuvan. Nokkelasti voit osallistua (kohtuudella) myös useammalla kommentilla (1 resepti/kommentti) ja olet näin mukana arvonnassa useammalla arvalla :)Arvonta on raakaa, mutta rehellistä. Arvontapäivänä käytän tätä virallista arvontakonetta valantehneen kalastuksenvalvojan tarkkailun alaisena. Kirjaudu kommentoidessasi Twitter, Facebook, Google+, Disqus –tunnuksillasi tai "valitse nimi" ja kirjoita sen alle sähköpostiosoitteesi, jotta voin ottaa yhteyttä voittajaan.

Muista kertoa tästä villiruokareseptikilpailusta myös kavereillesi ja tuttavillesi, näin saamme koottua hyviä villiruokareseptejä entistä enemmän yhteiseksi iloksemme. Tietoa arvonnasta ja resepteistä on helppo jakaa vaikka alla olevilla Facebook-painikkeilla. 

Onnea kisaan!

Kilpailu on ratkennut!

Arpaonni suosi numeroa #42, eli nimimerkki JJ:n ohjetta:

Kyllä yksinkertaisin maistuva ruoka syntyy valmistamalla Porter paisti.

Olutta, soijaa ja mustaviinimarjamehua kattilaan ja hirvipaisti sinne porisemaan tunniksi pariksi välillä käännellen. Keittelyn jälkeen liha pois ja jääneestä liemestä suurustaa maukkaan kastikkeen. Tarjoilu perunoiden ja kauden kasvisten kanssa.

Voin luvata että toimii.