sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Jahtivaatekirppis


Eilen kevätsiivouksen yhteydessä vaatehuoneen perukoilta löytyi pojalleni pieneksi jääneitä jahtivaatteitta, jotka ovat olleet käytössä vain pari kertaa ja siis käytännössä miltei uuden veroisia. Meillä näille ei ole mitään käyttöä, enkä viitsi niitä lähteä mihinkään kaupustelemaan, joten jos halukkaita löytyy, niin lähetän ne postitse tarvitsijalle ilmaiseksi ja maksan vielä postimaksutkin.BW kenttäpusero, eli saksan armeijan kevyt maastotakki kokoa M.
Suomen armeijan maastopuku m-62 kokoa M/L. Puku on kääntömallia joko maastoväritys tai se voidaan kääntää myös lumipuvuksi.  Mitoitus on reilua kokoa, joten puku voidaan pukea myös muun vaatetuksen päälle.


Laita alle kommenttikenttään  minkä (vai kaikki) näistä haluat. Kirjaudu kommentoidessasi Twitter, Facebook, Google+, Disqus –tunnuksillasi tai "valitse nimi" ja kirjoita sen alle sähköpostiosoitteesi, jotta voin ottaa yhteyttä osoitetietoja kysyäkseni.

Jos halukkaitta on samoille vaatteille useita, niin arvon niille uudet omistajat lähipäivinä. Jos itselläsi ei ole näille käyttöä, mutta tuttavapiirissäsi voisi olla, niin tietoa tästä kirppiksestä on helppo jakaa vaikka alla olevilla Facebook-painikkeilla.Kirppis sulkeutui tältä erää!

Halukkaiden kesken suoritetussa arvonnassa Jahti Jakt Forest –puku lähtee A.J.:lle ja BW kenttäpusero sekä Suomen armeijan maastopuku m-62 lähtevät Juha Härsilälle, kunhan ilmoittavat postiosoitteensa.