keskiviikko 30. lokakuuta 2013

Suojelija ampui sorsastajia


Edellissunnuntaina tapahtui käsittämätön hyökkäys, kun metsästäjät Levi Johnson ja David Reichenberger olivat luvallisessa sorsajahdissa Barron Countyssa Wisconsinin osavaltiossa. Heille ennestään tuntematon 64-vuotias luontoaktivisti Van Hawkinson ryntäsi paikalle haulikolla ammuskellen ja metsästyksen vastaisia vihapuheita huudellen.

Sheriffin tultua paikalle Hawkinson selitteli tekojaan: ”Rakastan lintuja ja muita eläimiä. En halua nähdä eläinten kuolevan, varsinkaan urheilumetsästyksen vuoksi.” Metsästäjien suureksi hämmästykseksi eläinaktivisti pääsi lopulta takuita vastaan jatkamaan toimintaansa.


Katso KSTP-TV:n uutisraportti:Uutisesta on helppo ajatella, että se tapahtui Jenkeissä. Siellähän ammuskellaan milloin mistäkin syystä. Ikävä kyllä monet lieveilmiöt ja trendit leviävät tänne maailmalta. Jo nyt meillä Suomessa on laittomasti ja aggressiivisesti toimivia eläinoikeusaktivistien ryhmiä. Meillä on jo tapahtunut erittäin voimakasta arvomaailmojen ja moraalikäsitysten polarisoitumista. Toivottavasti pelkoni ovat aiheettomia.