tiistai 18. lokakuuta 2016

Osallistu EKA -teurastussetin arvontaanOlen välillä ostellut www.veitset.fi -verkkokaupasta keittiö- ja metsästysveitsiä, sekä kirjoitellut niistä tänne blogiinkin. Nyt he lähettivät iloisena yllätyksenä hienon EKA -teurastussetin. Toivoivat, että testaisin ja kirjoittaisin näistäkin. EKA-veitset ovatkin itselleni jo aiemmin tuttuja ravintolatyöstä ja peurojen perkaamisesta.

Hetken asiaa mietittyäni, ajattelin laittaa hyvän kiertämään. Omat veitsiasiani ovat kunnossa, eikä tätä settiä tarvitse testata sen kummemmin tietääkseen veitsien olevan huippulaatua. Laitetaanpa siis pitkästä aikaa Facebook-arvonta pystyy.Arvonnan säännöt


Arvonta on jälleen kerran raakaa, mutta rehellistä. Arvontapäivänä 18.11. käytän tätä virallista arvontakonetta. Arvontaan osallistuaksesi sinun tulee kirjoittaa alla olevaan kommenttikenttään mieleisesi riistaresepti, sekä jakaa tämä blogaus Facebookissa (esim. jutun alla olevalla ”Share” -napilla).Elikkä, selvyydeksi: arvon EKA -teurastussetin kaikkien tämän blogitekstin kommenttikenttään riistareseptin kirjoittaneiden, jotka ovat myös jakaneet tämän tekstin Facebookiin, kesken.

Kone on lahjomaton, niinpä kaikilla tutuilla ja tuntemattomilla on yhtäläiset mahdollisuudet voittoon :) Tässä kohtaa pitää tietysti lakiteknisesti kertoa, ettei Facebookilla ole mitään osaa, eikä arpaa tämän riistareseptikisan kanssa.


EKA -teurastussetti


Reilun kokoisesta kumisesta kahvasta saa hyvän otteen myös märällä tai verisellä kädellä. Kirkkaan oranssin värin ansiosta veitset pysyvät tallessa vaikka hämärässä metsässä. Koko setti on hyvin järjestyksessä kantolaukussa, jossa myös teriä suojaavat muoviset lestat.


Avausveitsen terä 8cm

Nylkyveitsen terä 15cm

Paloitteluveitsen terä 15cm

Teroituspuikon koko pituus 29cm


Terät on valmistettu tunnetusta ja laadukkaasta ruotsalaisesta Sandvik 12C27 teräksestä.  EKA:n terän kovuus on 57-59 HRC, joka on tyypillistä (Marttiini Jätkänvuolu) puukkoa 54-56 HRC merkittävästi parempi. Nylkiessä pehmeäteräinen veitsi/puukko tylstyy todella nopeasti ja usein näkee puukkoja teroitettavan useampaankin kertaan nylkemisen aikana.

EKA-veitsillä on 10-vuoden takuu valmistus- ja materiaali virheiden varalle.


http://www.veitset.fi/eka-teurastussetti-p-1862.htmlArvonta on ratkennut: http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com/2016/11/eka-teurastussetin-arvonta.html