perjantai 3. helmikuuta 2012

300 € stipendikilpailu


Laitetaan hyvä kiertämään! Kuluneen metsästyskauden aikana monet ihmiset ovat auttaneet ja edistäneet harrastustani täysin pyyteettä. Kiitokseksi heille, haluan omalta osaltani auttaa jonkun toisen harrastusta. Mihin Sinä käyttäisit 300 €?

Nyt paras ehdotus saa 300 €:n lahjakortin Sissos.fi – verkkokauppaan. Kirjoita oma ehdotuksesi alle kommentiksi. Voittaja on yksinkertaisesti se, joka osaa parhaiten perustella tarpeensa tälle lahjakortille. Kävijät voivat kannattaa "tykkäämällä" ehdotusta. Eniten tykkäystä saanut on vahvoilla kisassa. Jos yhtään ehdotusta ei nouse ylitse muiden perusteluidensa tai kannatuksensa puolesta, voin myös arpoa voittajan.

Tiedän, ettei 300 €:lla vielä kuuhun mennä, mutta saa sillä esimerkiksi riistakameran, VHF-puhelimen, käytetyn aseen, kuulevat kuulosuojaimet, melkoisen kasan patruunoita, laadukkaan metsästystakin tai vaikka osamaksun kalliimpaan hankintaan.


Klikkaa siis itsesi ensimmäiseksi http://www.sissos.fi/ ja päätä mihin Sinä tarvitset tämän stipendin, laita kommenttisi alle, sekä linkki valitsemaasi tuotteeseen myymälässä ja mobilisoi ystäväsi painamaan ehdotuksellesi tykkäystä. Kirjaudu kommentteihin Facebook/Twitter/Google tunnuksillasi tai kirjoita sähköpostiosoitteesi, jotta lahjakortti osaa oikeaan osoitteeseen. Myös tykkääminen vaatii kirjautumisen.

Kilpailu on avoin kaikille tutuille ja tuntemattomille. Kilpailu ratkeaa 15.3.2012 parhaaseen ehdotukseen, rajuun kannatukseen tai arpomalla :)

.