keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

Pikatestissä Beretta Transformer Shooting BackpackJoskus hyvät ideat ovat yksinkertaisia. Tälläkään kertaa pyörää ei ole tarvinnut keksiä kokonaan uudestaan. On vain osattu yhdistää ja ajatella uudelleen aselaukku/ratalaukku ja reppu. Tästä on tehty käytännöllinen, huomiota herättämätön, mukavakäyttöinen ja asetta hyvin suojaava kokonaisuus.

Pikatestissä todettua


Beretta Transformer Shooting Backpack on tarkoitettu haulikon asekotelon (30” piippuihin asti) ja tarvikkeiden kuljettamiseen. Laukkumuodon saa vaihdettua kätevästi repuksi, ja etupaneelista vielä irrotettua kovapintaisen EVA-repun (Ethylene-vinyl acetate copolymer) tuplalaukuksi/repuksi.
Laukun mitat ovat: 87x20x19 cm, paino 2,1 kg vetoisuus 35 litraa. Tukevat kantokahvat löytyvät päältä ja sivulta, asekotelon suojaavan osan vetoketjut ovat myös lukittavissa erillisellä riippulukolla. Reppuolkaimet ovat riittävän leveät, säädettävät ja pehmustetut jakamaan mukavasti kuljetettua painoa.
Ampumaradalle mennessä on usein kädet täynnä tavaraa… aselaukkua, ratalaukkua ja tarvikekassia. Tämä ei ehkä ratkaise kaikkea kanto-ongelmaa, mutta tekee siitä ehdottomasti vaivattomampaa. Laukku on lisäksi neutraalin näköinen, ei kiinnitä ylimääräistä huomiota kuljetusvälineissä tai ihmisjoukossa.Annetaan videon puhua puolestaan: