sunnuntai 2. maaliskuuta 2014

Valokuvakilpailu, voita Cat B100 –puhelin


Aktiivinen metsästyskausi alkaa olla lopuillaan. Olisi mukava nähdä ja kuulla kauden tapahtumistasi. Laita alla olevaan kommenttikenttään valokuva, ja voit voittaa itsellesi vesitiiviin ja iskunkestävän Cat B100 –puhelimen. Valokuva voi olla sinun ottamasi luontokuva, ruokakuva, kalastuskuva, metsästyskuva tai vaikka riistakamerakuva. Laita mukaan myös pieni selittävä teksti tai tarina. Jos haluat osallistua kilpailuun ilman valokuvaa, niin hyvä kertomus tai mainio reseptikin hyväksytään mukaan.

Voittaja on yksinkertaisesti se, joka jakaa kiinnostavimman kuvan tai muiston. Kävijät voivat kannattaa "tykkäämällä" ehdotusta (nuolet ylös ja alas). Eniten tykkäystä saanut on vahvoilla kisassa. Jos yhtään ehdotusta ei nouse selvästi ylitse muiden perusteluidensa tai kannatuksensa puolesta, voin myös arpoa voittajan.

Laita siis alle kommenttikenttään kuvasi/tarinasi ja mobilisoi ystäväsi painamaan ehdotuksellesi tykkäystä. Kirjaudu kommentteihin Facebook/Twitter/Google -tunnuksillasi tai sähköpostiosoitteellasi, jotta palkinto osaa oikeaan osoitteeseen.

Kilpailu on avoin kaikille tutuille ja tuntemattomille. Kilpailu ratkeaa 30.3.2014 parhaaseen kuvaan/tarinaan, rajuun kannatukseen tai arpomalla :)

Onnea kisaan!