lauantai 9. marraskuuta 2013

Voita Metson latvajahti-DVD


Nyt pistetään arpoen kaksi Metson latvajahti DVD-elokuvaa. Voit kurkata näiden laadukkaiden metsästysvideoiden esittelyn ja trailerin täältä.

Osallistuminen on maksutonta. Sinun tarvitsee ainoastaan kirjoittaa alle blogin kommenttikenttään, että osallistut arvontaan. Kaikki kommentoijat osallistuvat molempiin arvontoihin.
Arvonta on jälleen kerran raakaa, mutta rehellistä. Arvontapäivinä 17.11. & 24.11.2013 käytän tätä virallista arvontakonetta. Kirjaudu kommentoidessasi Twitter, Facebook, Google+, Disqus –tunnuksillasi tai "valitse nimi" ja kirjoita sen alle sähköpostiosoitteesi, jotta voin ottaa yhteyttä voittajaan.

Muista kertoa tästä arvonnasta myös kavereillesi ja tuttavillesi. Tietoa kilpailusta on helppo jakaa vaikka alla olevilla Facebook-painikkeilla. Jos et ole kiinnostunut metson latvajahdista ja itselläsi ei ole käyttöä DVD:lle, niin ehkäpä sinulla on ystävä tai tuttava jollet voit antaa elokuvan vaikka joululahjaksi. Onnea arvontoihin.

Jos sinulla on Facebook-tunnukset voit helposti tuplata voittomahdollisuutesi osallistumalla Tapiolan takamaiden vastaavaan arvontaan tästä linkistä.
ENSIMMÄINEN ARVONTATänään 17.11. suorittamani ensimmäisen arvonnan voittaja on #36 eli Aki S. Perälä. Onneksi olkoon! Laitoin Sinulle sähköpostilla tiedon voitosta, joten laita yhteystietoja tulemaan, jotta voin laittaa leffan postiin.


Kaikki (myös Aki) osallistuvat vielä seuraavaan arvontaan ja uusiakin osallistujia otetaan yhä mukaan.

TOINEN ARVONTATänään 24.11. suorittamani toisen arvonnan voittaja on #38 eli Metsästäjä34. Onneksi olkoon! Laitoin Sinulle sähköpostilla tiedon voitosta, joten laita yhteystietoja tulemaan, jotta voin laittaa leffan postiin.

Kiitos kaikille osallistumisesta. Palataan arvontoihin taas hieman tuonnempana.