torstai 3. toukokuuta 2012

Etusivu uusiksi


Terveiset ravintoketjun huipulta täyttää kohta kolme vuotta. Blogin pitäminen alkoi puoliksi vahingossa Viron reissun jälkeen reissukuvien jakamisen tarpeesta.

Ensimmäisenä jahtipäivänä villisikaa tähtäillessäni tokaisin itsekseni puoliääneen ”Terveiset ravintoketjun huipulta” ja puristin liipaisimesta. Terveisten lisäksi on näistä sivuista ehtinyt muodostua myös riistareseptien kokoelma joista toivottavasti on hyötyä ja iloa muillekin kotikokeille.

Merkkipaalun lähestyessä halusin korjata sivuston ilmettä hieman raikkaammaksi. Blogista on nyt myös mobiilipäätelaitteissa automaattisesti toimiva mobiilimalli. Olisi mukava kuulla mielipiteesi alla kommenteissa muutoksesta ja mahdollisia kehitysideoita tulevaa silmällä pitäen.

Tämä kausi alkaa olla lopuillaan. Tässä kuussa on tarkoitus vielä käydä hirvimailla uusimassa passipaikkoja, poistaa vesakkoa ampumasektoreilta ja muita valmisteluja syksyä varten. Uusi kausi lähtee sitten taas todenteolla liikkeelle kesäkuussa Virossa metsäkauris- ja villisikajahtien merkeissä.

Antoisaa metsästyskauden odotusta kaikille!

.