tiistai 5. lokakuuta 2021

Tässä ei voi kuin voittaa!

 Blogi täytti juuri hetki sitten 3.000.000 kävijää. Juhlan kunniaksi arvotaan kymmeniä hienoja erikoispalkintoja. Parasta on kuitenkin se, että jokainen blogin lukija on jo voittanut katsottavakseen yli 10.000 jaksoa metsästys-, kalastus-, ammunta- ja eräohjelmaa. Sain sovittua myoutdoortv.com:in kanssa meille kaikille 60 päivän ilmaisen jakson. Voit katsella siis kaksi kuukautta eräohjelmiin erikoistunutta maksuteeveetä täysin vapaasti. 
myoutdoortv.com suunnittelee vahvasti laajentuvansa Suomen markkinoille ja he haluaisivat tehdä markkinointitutkimusta ja tietää mitkä heidän ohjelmistaan ovat eniten suomalaisten metsästäjien ja kalastajien mieleen. Kerro tämän blogin kommenttikentässä, mikä on sinulle mieluisin ohjelma, niin osallistut vielä yli kolmenkymmenen erikoispalkinnon arvontaan.Tämä on siitä hyvä mahdollisuus, että tässä ei voi kuin voittaa. Klikkaa Myoutdoortv.com (https://app.myoutdoortv.com/) ja valitse oranssi ”START YOUR FREE TRIAL” -nappi. Sinulta kysytään mm. luottokorttitiedot henkilöllisyyden vahvistamiseksi ja väärinkäytösten estämiseksi. Mutta käyttämällä promokoodia ”TRH60” saat 60 päivän täysin ilmaisen ja sitoumuksettoman katseluajan. Voit koska tahansa lopettaa käytön ilman mitään veloitusta. 

Jos haluat jatkaa katselua myös 60 päivän jälkeen, etkä lopeta palvelua, niin se maksaa 9,99 € kuukaudessa niin pitkään kuin haluat. Voit lopettaa myös maksullisen palvelun koska tahansa. Tämä toimii siis samaan tapaan kuin Netflixit ja HBO:t yms. suoratoistopalvelut. Kahden kuukauden aikana ehdit kuitenkin halutessasi katsoa kymmeniä tai jopa satoja tunteja näitä eräohjelmia. Suosittelen toimimaan heti, tämä promokoodi on voimassa vain 31.10.2021 asti ja siitä eteenpäin mahdollisuus katsoa 60 päivää ilmaiseksi.
Käy siis ihan ensin avaamassa Myoutdoortv.com ja palaa sen jälkeen kertomaan, mikä on mieluisin ohjelma. Kerro ohjelman nimi tämän blogin kommenttikentässä, niin olet mukana vielä näiden erikoispalkintojen arvonnassa.

Mukavia katseluhetkiä ja onnea arvonnassa kaikille!


Arvonnassa metsästysveitsiä!

Ja Stanley-termosmukeja


"Peurapuita" koruille tai avaimille


Retkimukeja


ja asehuoltomattoja.


Arvonta suoritetaan marraskuun alussa ja voittajat julkaistaan tässä samassa blogissa. Nyt todellakin kannattaa osallistua!Hei kaikille,


Anteeksi arvonnan viivästyminen. Asia vain unohtui kaiken kiireen keskellä. Nyt on kuitenkin se iloisen asian vuoro eli tässä arvonnassa on osallistujia 19 ja olin valmis arpomaan tarvittaessa enemmänkin palkintoja, joten kaikki voittavat. 


Tein arvonnan juuri äsken käyttäen netistä löytyvää arvontakonetta, johon numeroin palkinnot ja tein arvonnan kaikista edellisen arvonnan jälkeen jääneistä palkinnoista jokaiselle osallistujalle järjestyksessä:


1. arnurmi -> Stanley termosmuki

2. Nicklas Peltola -> Peurapuu

3. Teemu Lampinen -> Asehuoltomatto

4. Pertti Kärppä -> Metsästysveitsi

5. Sami Rantala -> Asehuoltomatto

6. Ville N -> Asehuoltomatto

7. Marko Kempas -> Peurapuu

8. Jukka Saastamoinen -> Asehuoltomatto

9. Toni -> Retkimuki

10. Riku Virkki -> Retkimuki

11. Kalle Koskinen -> Peurapuu

12. Olli-Pekka -> Asehuoltomatto

13. Aku Ruhtinas -> Stanley termosmuki

14. Johanna K -> Asehuoltomatto

15. Aki -> Stanley termosmuki

16. Toni Salminen -> Peurapuu

17. Antti Rinne -> Asehuoltomatto

18. Ville Liimatainen -> Asehuoltomatto

19. Juuso -> Retkimuki


Onnea kaikille, laittakaa minulle viestiä janne.s.halonen(ät)gmail.com. Laita viestin otsikoksi ”Yhteystietoni” ja viestiksi koko nimesi ja osoitteesi sekä mitä voitit. Postittelen voittoja sitä mukaa, kun saan teiltä yhteystietoja, ehdin pakata tavarat ja käydä postissa, eli joitakin päiviä saattaa kulua viestistänne ja tietysti lisäksi postin kulku päälle…