lauantai 1. syyskuuta 2012

Metsastyksenmoraali.com


Virtuaalinen hatunnosto uudelle mielenkiintoiselle blogille nimeltään Metsästyksen moraali. Sivustolla on tartuttu peruskysymyksiin rohkealla ja haastavalla otteella. Anteeksi ei pyydellä, eikä anneta. Perkele, miksi pitäisikään, kun ei ole mitään hävettävää!

Metsästäjiä ja ampumaurheilijoita on jo pitkään pidetty joissakin piireissä toisen luokan kansalaisina. Media ja ääriliikkeet luovat meistä varsin erikoista kuvaa. Kun kukaan ei väitä vastaan, niin paskapuheetkin muuttuvat todeksi.


Blogin omin sanoin:

Metsästäjät ovat raakoja sadisteja, jotka nauttivat eläinten tappamisesta huvikseen. Tämän tyyppisiin ja vielä pöyristyttävimpiin väitteisiin törmää tämän tästä, joskus jopa ihan aikuisen ihmisen sanomana. Näin ajatteleva on joko toivottoman tietämätön tai uskomattoman tyhmä.

Tämän kirjoitussarjan tarkoituksena on jakaa asiallista tietoa metsästyksen perimmäisistä kysymyksistä ja antaa vastauksia niitä hakeville. Patologiseen pahansuopuuteen tai ideologiseen idiotismiin tällä tuskin on sanottavaa vaikutusta.


.