sunnuntai 25. joulukuuta 2011

3D riistalaukaussimulaattori Shot Simulator

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.


Oletko harjoitellut riistalaukausta netissä Metsästäjäliiton riistalaukaussimulaattorissa? Hyvä jos olet ja jos et, niin hopihopi.

Nyt kun olet kokeillut virtuaalista riistalaukausta, niin huomasit varmasti sen ilmeisen puutteen? Näissä netissä löytyvissä riistalaukausta harjoittavissa metsästyssimulaattoreissa ammutaan useimmiten suoraan kyljittäin olevaa kiiltokuvaa. Opettavaista kyllä, mutta tällaiseen tilanteeseen pääsee luonnossa todella harvoin.

Deer & Deer Hunting Shot Simulator korjaa tilanteen valkohäntäpeuran osalta täydellisesti. Tämä yksinkertainen, mutta nerokas ohjelma mahdollistaa riistalaukauksen vaikutuksen simuloinnin aidon kolmiulotteisesti mistä tahansa tilanteesta. Laukauksen jälkeen voit katsoa myös tulosta haluamastasi suunnasta; tarkastellen erikseen luurankoa, verisuonistoa ja sisäelimiä eri tasoilla. Voit siis nähdä luodin tai nuolen aiheuttaman haavakanavan nahan ja luiden lävitse sekä taakse.

Nyt voit huoleti kokeilla niitä kaikkia hankalia laukaisukulmia, joista olet jättänyt ampumatta. Tämä on hyödyllistä kaikille metsästäjille, mutta aivan erityisen hyödyllistä jousimetsästäjille.

Nykyinen hirvikoe, joka on lähinnä aseen kohdistuskoe, voitaisiin mieluummin korvata tällaisella hirvieläimen anatomiaa ja eettistä laukausta testaavalla kokeella.

Ohjelman voit edullisesti ja kätevästi ladata suoraan netistä (PC ja Mac $19.99) (iPhone, iPod Touch, iPad sekä Android älypuhelimiin vain $4.99). Tai vaihtoehtoisesti tilata Deluxe Edition perinteisesti CD:llä toimitettuna hintaan $29.99 + postikulut. Deluxe Edition sisältää mahtavasti bonusmateriaalia: 74 -sivuisen PDF-kirjan (katso sisällysluettelo alla), 14 videoleikettä ja valkohäntäpeuran anatomiajulisteen (taustapuolella jäljitysopas, sisältäen mm. karvatunnistuskuvat).

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.


Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

Klikkaa kuvaa nähdäksesi sen suurempana.

2 kommenttia:

  1. Softa vaikuttaa hyödylliseltä. Hoksasin tämmöisen asiaan liittyvän blogauksen. http://goo.gl/mhy3E Ehkäpä löydät noista lisää hyviä ja käytännöllisiä sovelluksia.

    Mukavaa uutta vuotta :-)

    VastaaPoista
  2. Kiitos vinkistä! Täytynee ottaa ja testata talven pimeinä iltoina...

    VastaaPoista