tiistai 22. heinäkuuta 2014

Jahdissa-metsästyslehti aloittaa verkossa


Suomalaisen Jahdissa-metsästyslehden ensimmäinen numero julkaistaan huomenna 23.7. 2014.
Jahdissa on ensimmäinen suomalainen metsästysmedia, joka ilmestyy verkossa ja joka on tehty palvelemaan erityisesti tietokoneita ja tabletteja käyttäviä lukijoita.

Lehti on lukijoille ilmainen eikä sen lukeminen edellytä rekisteröitymistä. Se löytyy osoitteesta www.jahdissa.fi.

”Maamme metsästyslehdet ovat perustuneet pääasiassa paperiin ja painamiseen ja katsoimme, että niiden tarjonnan lisäksi metsästyskulttuurilla on paikkansa verkossakin, jonka käyttö on lisääntynyt räjähdysmäisesti. Suomessa on yli 300 000 metsästäjää ja Jahdissa-lehti on heidän ja muiden metsästyksestä kiinnostuneiden saavutettavissa milloin tahansa, missä tahansa verkon välityksellä”, kertoo lehden päätoimittaja Jussi Lähdesmäki.

Jahdissa-lehti käsittelee perinteistä suomalaista harrastusta monipuolisesti: siinä on muun muassa laajasti kotimaista metsästystä ja riistanhoitoa, ase-, kiikari- ja välinetestejä, juttuja metsästysmatkoista, autotestejä, reseptejä ja hyödyllisiä tuote-esittelyjä. Jutut ja kuvat sekä niiden esitystapa ovat ammattilaisen kädenjälkeä.

Jahdissa-lehden uusi tekninen julkaisujärjestelmä mahdollistaa muun muassa videoiden ja kuvagallerioiden selkeän ja näyttävän esitystavan.

Jahdissa-lehti perustuu kansainväliseen toimitusyhteistyöhön, jossa on mukana metsästysmediat seitsemästä Euroopan maasta. Toimintakonsepti perustuu ruotsalaiseen Min Jakt –verkkolehteen.

Jahdissa-metsästyslehteä julkaisee oululainen kustannusyhtiö Freetime Media Oy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti