sunnuntai 21. huhtikuuta 2013

Villiruokareseptikilpailu on ratkennut


Kiitos kaikille aktiivisesta osallistumisesta. Reseptejä tuli kilpailuun kaikkiaan 121 kpl melkein yhtä monelta osallistujalta. Kiitos vielä myös Häijään Urheilutarvikkeelle osallistumisesta upeaan palkintoon. Zeiss CONQUEST HD 8x32 –katselukiikareiden arvonnassa arpaonni suosi numeroa #42, eli nimimerkki JJ:n ohjetta:

Kyllä yksinkertaisin maistuva ruoka syntyy valmistamalla Porter paisti.

Olutta, soijaa ja mustaviinimarjamehua kattilaan ja hirvipaisti sinne porisemaan tunniksi pariksi välillä käännellen. Keittelyn jälkeen liha pois ja jääneestä liemestä suurustaa maukkaan kastikkeen. Tarjoilu perunoiden ja kauden kasvisten kanssa.

Voin luvata että toimii.


Laitoin Sinulle JJ sähköpostia. Kuittaa tähän kommenttikenttään, että olet saanut tiedon voitosta ja laita vastauksena sähköpostilla osoitteesi. Täällä odottaa postipaketti lähettämistä :)

6 kommenttia:

 1. Mää en koskaan voita mitään. Pettymyksen keskeltä puoliväkisin onnittelut JJ:lle

  VastaaPoista
 2. Eipä syytä huoleen, sillä uusi ja hieman erilainen kilpailu/arvonta on jo työnalla ja valmis julkaistavaksi ensiviikolla.

  VastaaPoista
 3. Onnittelut JJ:lle! Hienon jahtikamppeen voitit.

  VastaaPoista
 4. herkkusuun lautasella22. huhtikuuta 2013 klo 10.39

  mietinkin jo että miten siinä kisassa kävi...

  Herkkusuun
  lautasella

  VastaaPoista
 5. Kiikarit noudettu postista. Nyt vain hihnat kiinni ja lintuja tiirailemaan. Uusin tulokas taitaa olla kirjosieppo näillä leveysasteilla.

  VastaaPoista
 6. Mainio juttu, että löytyivät perille. Kuumia piippuja kaurispukkijahtiin :)

  VastaaPoista