keskiviikko 13. tammikuuta 2021

Miksi riistanhoitomaksustani kustannetaan metsästyksenvastaista propagandaa?

Miksi Metsästäjälehti julkaisee tällaista metsästyksenvastaista tuubaa? Mistä tahansa ihmisryhmästä löytyy typeriä humalaisia puheita. Miksi tällainen oletettu ja ehkä myös isolla pensselillä väritetty kuvaus julkaistaan Metsästäjälehdessä? Eikö riitä, että harrastustamme mustamaalataan yleisesti mediassa?

Vastaavaan voisi kuvitella törmäävänsä vain aatteellisesti punavihreissä julkaisuissa. Vai onko Metsästäjälehti nykyään sitä? Ainakin he ovat moneen kertaan aiemmin syyttäneet metsästäjiä laajamittaisesta salametsästyksestä ilman mitään näyttöjä (Päätoimittaja Klaus Ekman) .

Riistakeskuksen motto: "Suomen riistakeskus edistää kestävää riistataloutta, tukee riistanhoitoyhdistysten toimintaa ja huolehtii riistapolitiikan toimeenpanosta sekä vastaa sille säädetyistä julkisista hallintotehtävistä." Mitenkä metsästysken maineen mustamaalaaminen ajaa näitä periaatteita? Oikeastihan tuossa jutussa ei ollut kyse opastuksesta, edistämisestä tai tukemisesta, vaan oletetun yksittäistapauksen kettuilua ja metsästyksen vastustajien pussiin pelaamista.

En ainakaan itse kaipaa omilla rahoillani kustannettua puheopetusta virkamiehiltä 💩

Metsästäjälehti on asiasiakaslehti, jonka tulisi kunnioittaa asiakkaitta, ei olla virkamiesten besserwisseröintikanava. Kuvittele, voisiko K-kaupan Pirkkalehdessä olla kolumni, jossa kerrottaisiin kuinka kauppiaita harmittaa huonosti käyttäytyvät ja haisevat asiakkaat? Huonosti käytytyviä, jopa haisevia asiakkaita on taatusti, mutta asiakaslehdessä keskitytään positiivisiin juttuihin, joita asiakkaat eivät vahingossakaan pääse käsittämään toisin.


https://metsastajalehti.fi/kolumnit/surkeiden-metsastajien-seurue/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti