tiistai 8. huhtikuuta 2014

Riistakamera kuvasi UFO:n


Käyvätkö avaruusoliotkin peurakyttyyllä? Eräs riistakamera näyttäisi tallentaneen kosmisia metsästäjiä ulkoavaruudesta tekemässä juurikin sitä. Rainer ja Edith Shattlesilla, Jackson Countystä Mississippistä, on Moultrie-riistakameran kuvia, joita he eivät kykene selittämään. Itse asiassa siihen ei ole pystynyt kukaan muukaan täsmentävästi.Shattlesit kertoivat WLOX-tv-kanavalle, että mysteerin pohtiminen on ollut sangen mielenkiintoista. UFO-valot näkyivät riistakameran kuvissa noin klo 19:30 ja 20:15 välillä helmikuun 16. päivänä. Ne alkoivat kirkkaana valona, ja sitten kuvissa näkyi kaksi pientä valoa, jotka näyttävät ilmassa olevalta ajoneuvolta. Paikalla ei kuitenkaan ole teitä, eikä havaintoja helikoptereista ole tehty.

Onko kyseessä UFO, enpä tiedä, mutta varmuudella kuvissa näkyy tunnistamaton lentävä esine. Katso itse ja kerro meille muillekin jos keksit mysteeriin ratkaisun :)


10 kommenttia:

 1. Selvääkin selvemmin uhvo :)

  VastaaPoista
 2. Jep, vähintäänkin 3. asteen yhteys ja abduktion yritys. Pitäisikö ilmoittaa Ursalle, Sekpsekselle vai Juhan af Granille...?

  VastaaPoista
 3. Varis joka tulee pitkät päällä vastaan?

  VastaaPoista
 4. On muuten tuo varis-ufo ihan tosi juttu, jos uskomme Pispalan poikien puheita:

  http://keskustelu.suomi24.fi/node/3792718

  VastaaPoista
 5. RKTL:n pannoittajat siinä vaan etsivät Petteri Punakuonoa. Ovat kuitenkin hieman hukassa, kuten tavallista :-)

  VastaaPoista
 6. Että Tuomivaaran Jossuko se siellä vain kiimatokkaa etsiskelee?

  VastaaPoista
 7. Veikkaan, että on drone, miehittämätön vakoilulennokki. Amerikkahan on niitä jo pullollaan ja täytyyhän niitä sitten käyttää. Kyttäys ulottuu jo syrjäseutujen peuroihinkin.

  VastaaPoista
 8. Jep, siis tällainenko?:

  http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com/2013/04/metsastyksen-hairintaa-suomessa-peta.html

  VastaaPoista
 9. No, kas! Tehän olette valveutunutta porukkaa; juttuketju aiheesta jo vuosi sitten. Ajattelin, ettei näistä moni tiedä.

  VastaaPoista
 10. Voisi tosiaan olla tuollainen drone, mene ja tiedä...

  VastaaPoista