maanantai 29. huhtikuuta 2013

Laadukkaita metsästysvideoita


Internetin videopalvelut ovat pullollaan metsästysvideoita maapallon joka kolkilta ja lähes kaikista metsästysmuodoista. Poimitaan nyt vapun kunniaksi esille pari laadukasta jahtikuvausta maailman isoimpien hirvien jahdeista. Tapahtumapaikkoina ovat valtavat erämaat Kanadan Brittiläisessä Kolumbiassa. Jahti ulottuu hevosilla ratsastaen syvälle erämaan vuoristoon, jossa jättiläishirvien lisäksi voi metsästää mm. karibua, harmaakarhua, vapitia, valkopyrstöriekkoa ja ohutsarvilammasta.

No, vajaan neljän kuukauden kuluttua päästään täälläkin taas tositoimiin. Ja ehkä jonain päivänä on mahdollista kokea näiden videoiden antia paikanpäälläkin. Toivotaan ja odotetaan… siihen asti katsellaan videoita! 4 kommenttia:

 1. Onpa kesyjä hirviä kanadassa. Ei meilläpäin hirvet jää laukauksen jälkeen ihmettelemään tai niitten viereen pysty kävelemään.

  VastaaPoista
 2. Niinpä :) Tai sitten kyseiset hirvet eivät ole koskaan nähneet ihmistä ja metsästystä. Eivät osaa pelätä... Luottavat vain isoihin sarviinsa.

  VastaaPoista
 3. Komeita videoita! Varsinkin tuo jälkimmäinen Big Boysin video oli hieno.

  Kirjoitat: "vajaan neljän kuukauden kuluttua päästään täälläkin taas tositoimiin" - onhan tässä välissä vielä kaurispukkijahti, koirashaahkakausi alkaa kesäkuun alussa ja variksiä pääsen hätyyttämään jo heinäkuun puolessa välissä. Periaatteessa metsästys on siis ympärivuotista touhua, vaikka toki sesonki onkin syksyisin :-)

  VastaaPoista
 4. Jep, ympäri vuoden yritetään harrastaa, mutta syksystä talveen hirviöitä. ;)

  VastaaPoista