tiistai 15. marraskuuta 2011

Linkkivinkki: Tapiolan takamailla


Suosittelen lämpimästi, jo jonkin aikaa seuraamaani mielenkiintoista, hyvin kirjoitettua ja loistavin valokuvin rakennuttua metsästysblogia Tapiolan takamailla – Ulkoilmaelämän tunnelmapaloja.

Blogin omin sanoin:

Tämä blogi kertoo erilaisista ulkoilmaharrasteista, lähinnä metsästyksestä ja siihen liittyvistä asioista ja tapahtumista. Kalastuksesta tulee toki myös tarinoita. Kokonaisuuteen kuuluu myös koira-asioita, reissuraportteja, varustejuttuja, valokuvausta, linkkivinkkejä ja kaikenlaista muuta sivuosumaa harrastuksen keskiöstä ja reumamilta.


Haluan tällä blogilla yrittää osoittaa todeksi sitä, että metsästys ja kalastus on muutakin kuin tappamista. Itselleni se on kokonaisvaltaista luonnossa liikkumista, sen tarkkailua ja ihailua - joskus tähän sisältyy myös saalistaminen. 

Laitoin tämän sivun oikeaan laitaan linkki-ikkunan, jossa uusimmat bloggaukset tulevat automaattisesti näkyviin.

http://www.tapiolantakamailla.com

3 kommenttia:

 1. Blogi vaikuttaa kiinnostavalta, eikä vähiten upeiden kuvien vuoksi! Itsekin edesmenneen upean saksanseisojan kanssa metsällä viihtyneenä, kesälomametsurin hommiinkin erään jos toisenkin kerran tarttuneena metsä, luonto antimineen on minulle lähellä sydäntä. Samansuuntaisia ajatuksia herättää.

  VastaaPoista
 2. Todellakin hienoja kuvia Tapiolan takamailla ja oikea tervehenkinen asenne tähän harrastukseen. Metsästyksessähän tappaminen ei ole se juttu, vaan eräharrastus on paljon laajempi asia. Oikeastaan paluuta ihmisen omaan ekologiseen lokeroon, eettisempään ja kestävämpään elämäntapaan. Vaikka itse syönkin lähes pelkästään riistaruokia, niin saalista tulee silti melko harvoin ja sitä osaa aidosti arvostaa metsästä saamaansa ja alusta alkaen käsittelemäänsä ravintoa.

  Riista ei ole luomua, vaan suoraan luonnosta ja näin paljon parempaa raaka-ainetta kuin marketin hyllyltä löytyvä.

  VastaaPoista
 3. UUTISET, TALOUS, KULTTUURI,
  VIIHDE, URHEILU, HARRASTUKSET, BLOGIT  NEWNEWS.FI - OPEN TO THE WORLD

  Aina ilmainen uutisportaali.

  Kaikki tuoreimmat uutiset aina ensimmäisenä kellonympäri.

  Minuutti minuutilta, hetki hetkeltä, se nopein
  uutisvirta ympäri maailmaa.

  Uudenlainen tapa seurata uutisia internetissä 24 tuntia päivässä,
  365 päivää vuodessa.

  Eri medioiden uutislinkkejä kokoava sivusto on yksi
  suosituimmista.  http://www.newnews.fi/  UUTISET, TALOUS, KULTTUURI,
  VIIHDE, URHEILU, HARRASTUKSET, BLOGIT

  VastaaPoista