torstai 15. lokakuuta 2015

Back In Business

Liity nuotipiiriin Facebookissa, pidetään yhteyttä päivittäin! Kuva: Jussi Nikkari

Aivan aluksi haluan kiittää ;) kaikkia kannustavan palautteen lähettäjiä. Olen kiitollinen kymmenille yhteydenottajille kuluneiden viikkojen aikana saamistani kehuista ja toivomuksista blogiini liittyen. En ala tässä sen enempää selitellä hiljaiseloa. Tyydyn vain toteamaan elämän monimutkaiseksi ja arjen olevan kaukana täydellisyydestä…

Onneksi kaiken touhun keskellä on kuitenkin päästy metsälle. Vuotuinen karhureissu Raatteessa (29.8. – 4.9.) oli jälleen kerran mahtava. Vaikka nallea ei saatu nurin, niin kontaktiin päästiin useammankin kerran. Välillä passissa oli jopa hiuksia nostattava tunnelma, jonka muistan varmasti läpi elämäni. Luontoelämysten puolelta tosin ehdottomasti hienoin kokemus oli Ahmahaukku puuhun. Pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni näkemään komean ahman ilmielävänä vain muutaman metrin päästä. Jo pelkästään tuo kokemus oli reissuun lähtemisen arvoinen.

Näistä ja muista jutuista on tullut raportoitua Facebookin puolella päiväkohtaisesti, joten toivonkin kaikkien blogin lukijoiden ottavan myös sen kanavan käyttöön laittamalla kaveripyynnön tai klikkaamalla ”seuraa nappia”. Näin pääsemme vaihtamaan ajatuksia elämästä puolin ja toisin ihan online.

Huomenna lähden hirvijahtiin Halsualle ja ensiviikolla starttaa peurajahti toden teolla liikkeelle. Hyvää ruokaa tehdään taatusti jatkossakin ja monia uusia härpäkkeitä on tullut hankittua (ehkä jonkun kilpailunkin voisi värkätä), joten jutunaiheita varmasti riittää, kunhan kynä vain pysyisi terävänä ;)

Hyvää alkanutta jahtisyksyä kaikille, pysytään kuulolla!

Loppukevennykseksi hauska vanha pätkä, jossa Gordon Ramsay käy Suomessa ”metsällä” ja kypsentää aivan liian pitkään fileitä… etten sanoisi pilalle, mutta mikäs minä olen mestaria neuvomaan, briteillä nyt vain on hieman erilainen ruokakulttuuri :P

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti