keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Hävetkää aikuiset ihmiset


Metsästäjäliitolla erittäin hyvä kannanotto tärkeässä asiassa:

Näin kauniina syyspäivänä kirjoittaisin mieluummin positiivisista asioista, mutta nyt on pakko ottaa puheeksi jotain paria pykälää negatiivisempaa. Olen ikäväkseni viime aikoina nähnyt tiettyjen luonnonsuojelijoiksi itseään nimittävien nettiryhmien nostavan puheenaiheeksi metsästävät lapset, usein jopa heidän nimellään ja kuvallaan varustettuina. Sen jälkeen ryhmän aikuiset jäsenet purkavat viestiketjussa katkeruuttaan sanankäänteillä jotka ylittävät kaikki hyvän maun rajat. En ymmärrä, miten kukaan voi alentua tällaiseen ala-arvoiseen kielenkäyttöön, oli aatteen palo millainen hyvänsä...

Lue koko juttu täältä: http://www.metsastajaliitto.fi/node/412

4 kommenttia:

  1. Joo kyllä tuolla Facebookissakin on semmosia ryhmiä -tai siis sellaisia ryhmän jäseniä väliin että oksat pois.. Äly hoi, älä jätä!

    VastaaPoista
  2. No just joo !!! Tosiaan saisivat hävetä, mennä nyt vielä lapset tuollaiseen soopaan sotkemaan. Milloinka viranomaiset oikeasti tuohon touhuun puuttuvat ??? Menee yli hyvän maun rajojen ja reippahasti noilla porukoilla.

    VastaaPoista
  3. Sitä ihmettelen, että jos metsästäjät kommentoisivat tuolla tavalla, niin aseet lähtisivät heti. Noille piiperöille ei tule mitään sanktiota vihapuheista???

    VastaaPoista