sunnuntai 2. kesäkuuta 2013

Järkipuhetta Lasse Lehtiseltä

Viikonlopun Iltasanomissa on jotain harvinaista ja esille nostamisen arvoista. Nykyään valtalehdissä ei juuri koskaan ole metsästystä ja metsästäjiä arvostavia positiivisia kirjoituksia, ei ainakaan demaripoliitikon kirjoittamia. Demarit kun ovat jo vuosia liukuneet kaupunkilaisnaisia kosiskelevaksi vaaleanpunaviherhöttöä tarjoavaksi tositvsaippuasarjaksi, ryyditettynä Tuomiojan edustamalla ”aseet eivät kuulu suomalaiskoteihin” -änkyrävasemmistosiivellä.

En keksi yhtään syytä, miksi kokolihaa maakunnassa grillaava heteromies demareita äänestäisi. Nyt kuitenkin aivan yllättäen ja pyytämättä demaripoliitikko ja kirjailija tohtori Lasse Lehtinen avautuu otsikolla ”Metsästäjä tähtäimessä”. Lainaan jutun poikkeuksellisesti tähän kokonaisena kolmessa palassa. Kerrankin voin sanoa olevani täysin samaa mieltä demarin kanssa. Ehkä toivoa ei ole kokonaan vielä menetetty...

Klikkaa kuva isommaksi

Klikkaa kuva isommaksi

Klikkaa kuva isommaksi


2 kommenttia:

  1. Olen aina pitänyt Lasse lehtistä järkimiehenä. Eikös hän harrasta metsästystä itsekin?

    VastaaPoista
  2. Jostain muistan lukeneeni, että Lehtinen ainakin hirvimetsällä kävisi, mutta ei se poliitikon tapauksessa vielä paljoa kerro. Monet kellokkaat kun kalastelevat ääniä erilaisiin harrastusseuroihin liittyen. Pääministeri Katainenkin on ilmeisesti metsästäjä, mutta ei se paljoa ole painanut näissä viimeaikaisissa lain kiristyksissä tai ampumarata ahdingossa.


    Vai olisiko kyyti ollut vieläkin kylmempää, jollei PM itse harrastaisi? Mene ja tiedä...

    VastaaPoista