torstai 25. huhtikuuta 2013

EU – Ei koske metsästäjiä, tämänkin kanssa voimme elää?Tapiolan takamailla –blogi nosti eilen esiin mielenkiintoisen asian:

Euroopan Komissio on järjestänyt nettikyselyn eurooppalaisten näkemyksistä aseasioissa. Jokaisen suomalaisen aseharrastajan on syytä käydä vastaamassa kyselyyn! Uhkana on, että mielipidekyselyn tuloksista puhutaan "kansan tukena" tai "äänenä" ja tavallisten metsästäjien ja aseharrastajien toimintaa vaikeutetaan jälleen.

Käy lukemassa koko juttu Tapiolan takamailla ja ilman muuta vastaamassa siihen kyselyyn tästä.

Kysely on varsin asenteellisesti laadittu. Sen takaa paistaa selvä asevastaisuus. En erityisemmin ihmettele, miksei tietoa tästä kyselystä ole ollut mediassa. Sehän on asevastustajien etu pysyä hiljaa asiasta. Pidänkin varsin ihmeellisenä etteivät edunvalvojamme Suomen Metsästäjäliitto ole asiasta ääntä pitänyt, vaikka heidän oman ilmoituksensa mukaisesti heidän ensimmäinen tehtävänsä on: ”Osallistuu kotimaiseen ja kansainväliseen metsästystä koskevaan politiikkaan”. Tämä nyt juurikin sellaista olisi. Taitaa vain Brysselin reissuilla olla kiire lähinnä edustusjahteihin ja muihin rientoihin? Kysely on alkanut jo 25. päivä maaliskuuta ja mielipiteitä kerätään kesäkuun 17. päivään saakka. Aikaa reagointiin olisi siis ollut jo reilusti, jos se nähtäisiin tarpeelliseksi

Toki tästä ovat olleet yllättävän hiljaa myös Riistakeskus ja NRA. Onneksi Tapiolan takamailla ollaan edes hereillä!

Muista levittää tietoa asiasta vaikka alla olevilla Facebook ja sähköpostipainikkeilla!


3 kommenttia:

 1. Mulla on kyllä usko mennyt noihin mettästäjien etujärjestöihin totaalisesti. Niiden kanssa ei kyllä voi elää ;(

  VastaaPoista
 2. Pakko kait se kumminkin on. Auttaisikohan miesten vaihto? Tai siis sehän on tuossa puulaakissa tehty niin byrokraattiseksi, että käytännössä ovat demokratian ulottumattomissa hyvillä suojatyöpaikoilla.

  VastaaPoista
 3. Heti viisi päivää tämän jälkeen metsästäjäliitossakin herättiin:

  http://www.metsastajaliitto.fi/?q=node/1197  Parempi myöhään kun ei milloinkaan ;)

  VastaaPoista