tiistai 12. marraskuuta 2019

Skull hooker ja trofeen valmistusSain Trofee.fi -pajasta/verkkokaupasta testattavaksi Euroopassa ja Pohjois-Amerikassa hitiksi nousseen Skull hookerin. Patentoitu idea on nerokkaan yksinkertainen. Trofeekalloa ei tarvitse sahata, eikä siihen myöskään porata edes ruuvinreikiä. Keittämisen, puhdistamisen ja (valkaisun) jälkeen kallotrofee vain nostetaan pöytätelineeseen tai seinäkoukkuun.


Pöytätelineen ja seinäkoukun asennus sujuu muutamassa minuutissa.


Trofeen voi koska tahansa irrottaa telineestä nostamalla sen pois koukusta. Tämän yksinkertaisemmaksi ja näyttävämmäksi ei trofeen esille laittaminen voi juurikaan tulla. Skull hookeri -telineeseen sopii hyvin keskikokoisten ja pienten hirvieläinten sarvitrofeet sekä esimerkiksi vaikka karhun kallotrofee. Seinäteline kääntyy sivusuunnassa ja molemmat Skull hookerit voidaan säätää 12 eri kulmaan, mahdollisimman luontevaan/näyttävään asentoon.


Samaan telineeseen voi nostaa esimerkiksi peuran tai kauriin trofeet, mutta kannattaa toki muistaa fysiikan lait. Iso peuran sarvitrofee muodostuu helposti jonkin verran yläpainoiseksi. Varmuuden maksimoimiseksi teline kannattanee varmistaa ruuvaamalla alustaan, jos se on vähänkin vilkkaamalla paikalla.


Ripustus on nerokkaan yksinkertainen. Kallo vain nostetaan kolmihaaraiseen telineeseen ja se pysyy siinä omalla painollaan ilman mitään kiinnikeitä.


Samat trofeet seinätelineeseen nostettuna.


Koukkuun ripustettu trofee on selvästi näyttävämpi ja helpommin asennettu, kuin taustalevyyn kiinnitetty.


Koukkuun ripustus tekee trofeesta kolmiulotteisemman ja antaa siten myös isomman/näyttävämmän vaikutelman.

Skull hooker on viimeistellyn ja laadukkaan oloinen tuote. Tätä kirjoitettaessa seinäkoukun hinta on 34,90 € ja pöytätelineen 64,90 €.  Ovat siis laatuunsa ja käytännöllisyyteensä/näyttävyyteensä nähden myös ihan kohtuullisen hintaisia. Eli vahva suositus, ilman muuta aion itsekin siirtyä jatkossa ripustamaan kallotrofeet näillä.Trofee.fi -paja ja verkkokauppahttps://www.instagram.com/trofee.fi/ Trofee.fi -sivuston valikoimiin kuuluu mm. trofeiden valmistus yli 20 vuoden kokemuksella, eli halutessasi saat tilattua koko trofeen valmiina koukkuun ripustettavaksi tai taustalevyyn valmiiksi kiinnitettynä.


Trofeiden valmistus

Majava 80 €
Kauris 100 €
Peura 120 €
Hirvi 140 €
Saksanhirvi 160 €


Verkkokaupasta löytyy myös laaja valikoima taustalevyjä yms. tarvikkeita, kuten villisikatrofeille lehvät ja täyttöliimat, sekä toimivat kiinnitysruuvit ja paljon muuta.

https://www.trofee.fi/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti