tiistai 25. helmikuuta 2014

Tuo kuluttajan ääni kuuluville!


Osallistu tutkimukseen ja voit voittaa Härkilan kevätuutuuden Hurricane Soft Shell 3-kerros Windstopper-puvun. Palkinnon arvo 728€

Tiina Kontturi Jyväskylän yliopiston informaatioteknologian tiedekunnasta tekee kauppatieteiden maisterin tutkintoonsa kuuluvan laadullisen pro gradu-tutkielmansa Terveiset ravintoketjun huipulta -blogin lukijoille. Kyseessä on akateeminen tutkimus tarkoittaen, että vastaajien tai vastaajiksi ilmoittautuneiden tietoja ei tulla käyttämään kaupallisiin tarkoituksiin.

Tutkimuksessa perehdytään mm. sosiaalisen median vaikutuksiin kuluttajan ostopäätösprosessissa. Tutkimushaastattelut suoritetaan kasvotusten tai puhelimitse, vastaajalle sopivana ajankohtana. Haastattelu kestää 15-25 minuuttia. Haastattelija soittaa haastateltavalle ja ajankohta haastattelulle sovitaan erikseen. Tutkimus suoritetaan laadullisena tutkimuksena. Vastaukset ja vastaajien henkilöllisyys käsitellään tutkielmassa anonyymisti. Tutkimus toteutetaan maalis- ja huhtikuussa 2014.

Tuotepalkinnon voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti ja tuotepalkinnon voittaneen nimi julkaistaan Terveiset ravintoketjun huipulta -blogissa, edellyttäen, että voittaja antaa luvan nimensä julkaisemiseksi.

Ilmoittaudu tutkimukseen lähettämällä nimesi ja puhelinnumerosi sähköpostilla osoitteeseen tiina.s.kontturi@student.jyu.fi

Kaikki tutkimushaastattelussa mukana olleet osallistuvat arvontaan.


2 kommenttia:

  1. Morjensta! Kuten sanonta kuuluu, ei mopolla mahdottomia. Terveydelliset huolet ovat hidastaneet projektia, tosin nyt alkaa olla tenniskyynärpää siinä kuosissa, että tutkimushaastattelut toteutetaan ensi viikolla. Kiitokset kaikille mukaan ilmoittautuneille!Palkinto arvotaan ilmoittautuneiden kesken, kun olen saanut tarpeeksi tutkimusdataa ja analysointia alkuun sen verran, että näen onko tarve ottaa lisää haastatteluja. Tämä välitiedote, että tiedätte asian olevan edelleen työn alla. :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, mukava kun kerroit väliaikatietoja.

    VastaaPoista