lauantai 22. joulukuuta 2012

Hyvää Joulua!
Terveiset ravintoketjun huipulta toivottaa kaikille lukijoilleen maistuvaa joulua ja tarkkoja riistalaukauksia Valkean joulun tahdissa!

I'm dreaming of a white-tail deer,
as I am stalking in the snow.
Where the treetops whistle
and hunters listen
to hear entering the doe.

I'm dreaming of a white-tail deer,
with every greeting that I send.
May the deer meet a most graceful end
in the final calling from my friend.


7 kommenttia:

 1. Hyvää joulua sinne huipullekin! Samaa toivotaan tässäkin perheessä, hieno laulu, ja nyt uudet sanat soivat päässä :D

  T. sauvajyvänen

  VastaaPoista
 2. Hyvää Joulua ja antoisaa riistavuotta 2013! Hyvä sanoitus, tosiaan :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille! Vaimo ja poika halusivat auttaa blogin videojoulukortin kanssa ja tekivät kin mielestäni hienon musiikkivideon :)

  VastaaPoista
 4. No kyllä näin on.. :-)


  Luettuani edellisen, en voinut varsinkaan näin joulun alla välttyä pakottavalta tarpeelta mainita, että miten hienolta se aina kuulostaa, kun perhe on tukemassa harrastustoimintaa. Sellaiselta tämä musiikkivideonkin teko vahvasti vaikuttaa. Erityisesti metsästysharrastus koettelee parisuhteita ja perhe-elämää. Hyvä, ymmärtäväinen perhe ja monipuolinen metsästysharrastus ovat erikseenkin upeita asioita, mutta kun ne molemmat sattuvat saman henkilön kohdalle, niin silloin sitä saa olla todella tyytyväinen. Ja jos siihen yhteisymmärrykseen välillä jotain kuplia / kuoppia jahtikauden mittaan ilmestyy, niin onnistuneet riistaillalliset yleensä riittävät tasaamaan sellaiset pois... :-)

  VastaaPoista
 5. Jep, osuit asian ytimeen. Olen viime helmikuun lopusta voinut keskittyä pelkästään harrastuksiini. Se ei todellakaan olisi onnistunut ilman perheen 100 % tukea. Toki pieniä töyssyjä on ollut, mutta kohtuudella olen voinut nyt vain metsästää ja keskittyä ruuanlaittoon ;)


  Ehkä sitten hieman isompana, ehdin taas keskittyä myös lainojen maksuun...

  VastaaPoista
 6. Samoin ja mukavaa uutta vuotta!

  VastaaPoista