torstai 29. marraskuuta 2012

Ankkadynastia (Duck Dynasty) alkaa TV5:llaTV5:n uutuussarjassa seurataan sorsapillien valmistuksella ryysyistä rikkauksiin nousseen Robertsonin perheen elämänmenoa.

Louisanan takamailla asuvien Robertsonien menestystarina sai alkunsa vuonna 1973, kun Phil Robertson perusti sorsapillejä valmistavan perheyrityksen Duck Commander® Duck Callin. Vuosikymmenten kuluessa pienestä käsityöpajasta on kasvanut suuryritys, joka työllistää nykyisin suuren osan lähialueen asukkaista.


Liiketoiminnan kukoistamisesta ja perheen rikastumisesta huolimatta Robertsonit ovat pysyneet tiukasti uskollisena omaksumilleen arvoille ja perinteiselle elämäntyylilleen. Phil Robertson tunnetaan intohimoisena sorsastajana, joka noudattaa tiukkoja perinteitä kymmenen viikkoa kestävän metsästyskauden ajan. Säännöt kieltävät mm. peseytymisen, parranajamisen ja vaatteidenpesemisen kauden aikana.


Philin lisäksi sarjan keskeisimpiä henkilöitä ovat hänen poikansa Willie ja Jase Robertson. Perheyrityksen johtaminen on nykyisin veljesten vastuulla. Willie on perheen bisnesnero, jonka ansiota on pitkälti Duck Commanderin nousu yhdeksi merkittävimmistä sorsapillien valmistajista. Sen sijaan Jase-veli jahtaa mieluummin härkäsammakoita kuin hoitaa sorsapillien toimituksia.Ankkadynastia

Ma-to 3.12. alkaen TV5 klo 19.006 kommenttia:

 1. Asiallista. Pikkasen erilaista hommaa tuo jenkkipoikien pyynti kun tän takapajula-Suomen touhut

  VastaaPoista
 2. Niinpä :) Jännityksellä odotan mitä sarja tuo tullessaan...

  VastaaPoista
 3. Joo, ihan ok sarja mutta toi "takapajula-Suomi"-kommentti herätti ihmetystä varsinkin tässä yhteydessä! Meinaako arvon kirjoittaja että Louisiana ja muukin Jenkkilän "syvä etelä" on sitte jonkinlainen sivistyksen mekka jonka aatelisia on kaikki aseiden kanssa heiluvat heinähattuiset punaniskat ja muut juntit?

  VastaaPoista
 4. Joo, ihan ok sarja mutta toi "takapajula-Suomi"-kommentti herätti ihmetystä varsinkin tässä yhteydessä! Meinaako arvon kirjoittaja että Louisiana ja muukin Jenkkilän "syvä etelä" on sitte jonkinlainen sivistyksen mekka jonka aatelisia on kaikki aseiden kanssa heiluvat heinähattuiset punaniskat ja muut juntit?

  VastaaPoista
 5. Tämä helekatin feikkisarja. https://www.youtube.com/watch?v=KW343K1-upo

  VastaaPoista
 6. No olipa siinä videon kaverilla iso ahdistus :D Tuolle pitäisi näyttää pari jaksoa Salkkareita...

  Kuten toisessa blogauksessa kirjoitin:

  http://www.terveisetravintoketjunhuipulta.com/2012/12/ankkadynastiasta-jenkkien-suursuosikki.html

  Sorsapillejä valmistavasta rämemaastossa elävästä punaniskaperheestä kertova sarja ei ehkä meikäläisittäin ole aivan tosi-TV:tä ja onkin suurimmaksi osaksi selvästi käsikirjoitettua. Silti Ankkadynastiassa on myös jotain aitoakin ja erilaista verrattuna poliiseista, tullimiehistä, lääkäreistä jne kertoviin vastaaviin sarjoihin. Kaiken kaikkiaan Ankkadynastia on mainiota viihdettä ja hauska tirkistelyikkuna rikkaiden punaniskojen kohellukseen sekä syvään juurtuneeseen perinteiseen ajatusmaailmaan.

  VastaaPoista